"A job is more than just a salary."

Een gezegde waar iedereen het hartgrondig mee eens zal zijn. Plezier op het werk is immers belangrijk voor werknemers en ook voor werkgevers. Een goede frisdrank-en snackvoorziening levert een positieve bijdrage aan dat plezier, dus ook aan de werkzaamheden.

Relapak is als geen ander thuis in deze materie en adviseert u graag op een professioneel niveau, onderbouwd met overtuigend onderzoek naar de wensen van werknemers met betrekking tot frisdrank. Uw keuze voor een automaat van Relapak, is dan ook een keuze voor een betrouwbare partner, die leunt op de jarenlange ervaring. U werkt met een befaamd merk dat bij iedereen de voorkeur geniet en met een volledig assortiment dat geheel is afgestemd op de vraag. Samen met Relapak komt u tot maatwerk met de meest geschikte apparatuur, het juiste aantal apparaten en de locatie van de apparatuur. Inclusief service en aantrekkelijke promoties voor u en uw medewerkers. Zodat het motto "It's fun to work with" niet alleen voor uw medewerkers geldt, maar ook voor u!

Welkom op de homepage van "Relapak".

Relapak is een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van automatenbeheer . De zomer is weer in aantocht, dus heerlijk gekoelde frisdranken zullen weer bovenaan het verlanglijstje van u en uw medewerkers staan.

Daarom vindt u op deze pagina welke de door Relapak te leveren automaten, die in deze behoefte uitstekend voorzien.

Frisdrankautomaten, Vendo, (Coca- cola)

Snackautomaten, Wurlitzer, Wittenborg, Vendo.

Combinaties (snack en frisdrank) Wurlitzer, Automatic Produckts

Koffieautomaten Hot-Drinks, Wittenborg (Douwe Egberts)

Fresh- Food automaten Fass,

Sigarettenautomaten Wurlitzer.

Wisselautomaten Scan-Coin, Coin-Co

Uiteraard zijn al onze automaten helemaal stekkerklaar zodat u direct na plaatsing volop kunt genieten van onze automaten. U kunt onze pagina's op uw gemak bekijken en mocht u nog vragen hebben, kunt u ons altijd bellen, of e-mailen. Op de contact pagina kan u direct een digitaal formulier opsturen, verder kunt u daar ook informatie vinden over andere manieren om contact met ons op te nemen.